Salon Ellen Lingg
homepage.jpg
Fideliopad 2
2625 JV  Delft
T 015 2618832
info@salonellenlingg.nl
KvK: 27173763

Hartelijk welkom

Ik zal mij eerst aan u voorstellen. Mijn naam is Ellen Lingg schoonheidsspecialiste sinds 1970. Na het behalen van mijn STIVAS diploma en applicatie cursussen breng ik mijn beroep al jaren met plezier in praktijk.

Door de tijd heen heb ik mijn cliëntenkring kunnen uitbreiden, mede doordat óók de heren inmiddels de weg naar mijn salon hebben weten te vinden. Dat heeft geresulteerd in een scala aan ervaringen. Dit betekent mede, dat ik inmiddels de conclusie mag trekken dat een intensive manuele behandeling de voorkeur geniet en ben ervan overtuigd dat 'n goede huidverzorging binnen ieders budget kan liggen. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om in SALON ELLEN LINGG, na een huidanalyse een aangepaste behandeling en huidverzorging te krijgen al naar gelang haar/zijn wens.

De producten waarmee gewerkt wordt WEBECOS, dat staat voor WEtenschappelijk BEreide COSmetica is uiteraard dierproefvrij en bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke grondstoffen. Wij zouden het misschien wel anders willen, maar de tijd laat zijn sporen na, in ons gezicht en op ons lichaam! Op welke manier en hoe snel wij verouderen, is voor 'n deel erfelijk bepaald. Door onze leefwijze kunnen we het verouderingsproces versnellen of vertragen.

Met de juiste adviezen en behandelingen kunnen u en ik het optimale trachten te bereiken.

Ik nodig u dan ook uit om geheel vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden die ik u bieden kan.

Ellen Lingg,

Schoonheidsspecialiste.